Tar ett steg tillbakaWoah! Idag var det musikalrep igen, jättekul! Tog inte lika lång tid att dra igenom det idag. Däremot suger det att folk stjäl, inte bara folk utanför musikalen utan även folk som är med. Idag blev mitt manus stulet (inte så hemskt egentligen, men jag måste ju liksom ha det för att hänga med). Men det här kommer bli bra!!

Valborg idag ju! Ska dra till brasan med mamma och pappa, Jenna och hennes utbytesstudentvänner Tussi, Isabelle och Lachlan.

Vet inte om kameran har något minne kvar, men kanske blir någon bild iaf. Vi får se. Ha en jättebra kväll och hoppas ni får se någon fin brasa!

Why can't we give love one more chanceDags att sova! Har precis målat naglarna, syns inte så bra på bilden men jag har iaf målat dom svarta med rosa och blåa streck. Imorgon är det lördag och dags att dra sig till skolan som vanligt, vi har musikalrep till 15.00 och sen blir det nog majbrasa med Jenna, Tussi och Isabelle. Är inte säker än..

Gul tröja ohyeah! Så hett! Vi gillar't, eller hur ;) Haha nä..

Vi hörs väl mer imorgon, ska nog försöka ta med mig kameran till majjisen i morgon. Godnatt fina, underbara människor ute i världen. Puss!