MARIA
Gissa vilken dag det är idaaaag??? Jo det är min namnsdag! 28 februari - Maria. Grattis alla Marior från mig!

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva dagen.. Den har varit minst sagt galen och började inte speciellt bra. Det börjat egentligen inatt då jag låg i flera timmar utan att kunna sova, sen funkade inte alarmet imorse och pappas väckning vaknar jag aldrig riktigt av. Så 07.07 så kom mamma in och frågade mig om jag verkligen skulle hinna till bussen. Så jag fick ruscha upp och missade frukosten och även alla papper jag hade tänkt att lämna in, t.ex. so-uppsatsen och alla gymnasiesökningar och sånt. Så jag har gått omkring och varit hungrig hela dagen också.. Så förlåt alla jag varit grinig mot idag!

Och ni får nöja er med webkamerabilder för jag har inte ork till något annat just nu. Det är så mycket läxor och saker som jag egentligen borde göra, men så sätter jag mig här i stället... Fy på mig!


Nu ska jag och mamma äta massor av middag och så ska jag öva på fiolen.
Vi höres ♥

Home sweet homeÅhh nu är jag hemma efter en underbar vecka i fina Norrland! Jag vill fortsätta ha lov!
Min dag idag har gått ut på att åka bil typ, men vet ni? Jag tycker faktiskt om att åka bil! Det är så himla mysigt, speciellt med Jennas iPod också. Imorgon väntar skolan och jag har sååå ingen lust att gå dit. Eller jo, klart jag vill träffa alla igen, men det är rätt så skönt med lov hehe..

Nej jag ska sluta klaga, jag har typ lite halvt börjat ett nytt liv idag! Jag är jätteglad och positiv idag, eller har varit. Så jag ska väl kanske fortsätta med det.


Jag tycker det är jätteskönt med lov för då har jag inget behov av att sminka mig. Jag vet att jag inte har det i vanliga fall heller liksom, men det är något jag gör.. Det blev faktiskt bara en gång. Men för att låta töntig så ska det bli skönt att komma tillbaka till den vanan igen.

Melodifestivalen...


Jag vet att jag inte har mycket hopp på melodifestivalen, men det var faktiskt bara två stycken som sjöng rent ikväll.. Det var nr 3 & 4. Och jag ska bara skryta lite, nr 4 var Linda Pritchard och jag har sett henne live. Nej men min favorit var ändå Nicke Borg (inte bara pga namnet haha!), även om det inte var jätterent.

Men The Ark kan man alltid lita på iaf!