Varför händer allt mig.. ?


INTE OKEJ! Jag satt på tåget förut idag och loggade in på blogg.se. Men sen när jag skickade iväg inlägget jag skrivit så försvann skiten och så vart jag tvungen att göra om allt, vilket jag inte hade tid med eftersom jag skulle gå av just då. Inte okej säger jag bara!

Nu ska jag sluta tjura och gå och lägga mig också. Imorgon väntar en ny dag i skolan och sedan en kväll på Kulturama. Vi får se om jag hinner skriva något imorgon, om det funkar.

puss ♥

plugg
Har precis varit ute och gått en långpromenad med mamma och Jenna. Detta har varit en hemsk dag med många minnen samlade. Jennas bästa vän dog igår och två till av hennes vänner ligger allvarligt skadade på sjukhus men kommer antagligen att överleva. Det är så himla hemskt när sånt här händer! Hon var alldeles för ung för att försvinna ur livet! Och att alkohol kan få en att göra såna saker som man egentligen vet är livsfarliga, men ändå kunna vara så bra att man kan försöka rädda någon på grund av den..

Ja nej nu ska jag inte vara så dramatisk, det är bara lite halvkonstig stämning här hemma idag. Men nu ska jag sätta mig och plugga hemkunskap, sen måste jag plugga tyska och engelska också.. suck. Ibland är det surt att jag ska gå och kolla på skolor. Hoppas ni har en bättre 30 januari än jag har. puss ♥