o sole mio


Åh min kära fina blogg.. *host host*. Jag vet inte riktigt varför det inte kom något inlägg igår, menmen. Igår satt jag och Elisabet och tittade på massa nostalgisaker på youtube. T.ex. alla iprenreklamer!! Shit dom e ju såå grymma! Och fick höra i klassen att man skulle se Snälla Åke, och den va också såå kul! Och så har vi farbror Frej och Galenskaparna!! Åhhh, jag skrattade såå mycket!!

Idag har varit en skön dag, hälften av klassen var typ och gjorde PISA-prov idag. Bella och jag har typ bara suttit och inte gjort någonting idag bara därför. Vi badade på jumpan och Jenna var där och var extralärare åt oss.

Alltså bussresan hem.. Jag var otroligt trött och satt och pratade med Jenny och Lina. Lina bestämde sig för att sitta åt fel håll på stolen och luta sig mot ryggstödet på stolen framför, plötsligt så åker vi på ett gupp och Lina typ "hoppar" upp och så hör man ett litet skrik. Så när jag kollar så har hon åkt ner mellan sätet och ryggstödet framför med rumpan och sitter fast!! Shit va vi garva! Jenny hjälpte henne loss och så pratade vi lite om det och så skulle Lina visa på ett ungefär hur det hade gått till, så faller hon ner igen. Jenny och jag bestämmer oss för att ta kort och då faller hon ännu längre ner och till slut sitter hon på golvet med ben, armar och huvud uppåt. JÖSSES!! Jag skulle ha visat er en bild, men Jenny kunde inte skicka den till mig, så det blir inget med det.

Imorgon är det konsert i skolan med Rotary. Så jag stannar i skolan för att repa och sedan ha konsert, så det blir nog inte så mycket bloggande imorgon. Så ni får ha en underbar fredag och kolla gärna på Så ska det låta imorgon, för jag är med:)

Galenskaparna - Pappa jag vill ha en italienare

Känner pulsen slå..


Åhh jag är på TOPPENHUMÖR!! Min älskade mamma har ringt Södra Latin och kollat när man får reda på om man kommer in och så. Och hon som mamma pratade med sa att jag hade fått jättebra poäng!! Och även om jag kanske inte kommer in på dom poängen så är jag så otroligt stolt! Man kunde max få 25 poäng och jag fick 21 och 22!! Så nu hänger det på resten av befolkningen som sökte och mina betyg, ahhh!

Idag hade vi även Nationella Prov i biologi, labbdelen. Det gick inte jättedåligt. Jag hade totalt glömt att det skulle vara idag, eller ja, jag hade väl förträngt det.Åhh jag hade tänkt att hitta en låt till er också.. Men jag hittade ingen som jag ville ha med så det blir ingen.

Giving you alot


Måndag kväll och borde gå och lägga mig.

Usch vad folk tror/tänker fel hela tiden. Jag är precis likadan och jag förstår inte varför det måste vara så, varför det har blivit så. Den där dumma svartsjukan som man inte vet var man ska göra av. Det finns så mycket som man aldrig någonsin trodde man skulle bry sig om, som nu bara är det viktigaste i hela världen. Det finns så många val att göra, så många vägar att ta och man vet aldrig vilken som är rätt förrän man valt någon. Jag vet inte vad det är med mig idag, vill bara skriva av mig massor som jag inte ens visste fanns här.


Fick reda på att man kan få ett märke på scouterna för att man bloggar om vad man gjort under scoutkvällen i två månader, tänker egentligen inte göra det meen.. jag lovade att göra det idag och även om det mest var på skämt så tänkte jag nu göra det.
Idag gjorde vi inte så mycket, vi gick och plockade skräp i skogen och bara allmänt typ gick en promenad och pratade skit. Sen lekte vi lite lekar och försökte komma på något att göra och sen helt plötsligt var det slut. Det gick jättefort! Jag vet helt ärligt egentligen inte varför jag går kvar, det är nog mest för att träffa människorna och slösa lite måndagskvällar haha!