I love you as you are

Sitter och försöker skriva nån sorts litterär jämförelse. Jag hoppade över det som skulle varit första gången i symfoniorkestern. Jag har elisabets lilla laptop med mig, men tyvärr finns det inget internet utan säkerhetsnyckel och sånt. Så jag använder den till att skriva uppsatsen på såklart, men också till att spela dom roliga spelen som finns och så har hon itunes! Underbart! Slipper lyssna på musiken jag har på mobilen om och om igen. Nu är det dags att återgå till svenskan, vi hörs.

Jazzpianoafton nr. 1!

Maten är typ klar, idag blir det pannkakor. Halv fem är det samling i skolan för jag ska ha min första konsert ikväll. Jag börjar redan bli lite nervös, men det ska nog gå bra. Jag har inte jättemycket att säga, skolan rullar på ungefär som vanligt och imorgon tror jag att jag ska börja i symfoniorkestern i skolan. Det betyder då alltså att jag kommer sluta tjugo i sex på torsdagar, hemskt! Men kanske värt det? Måste äta nu, vi hörs!

Hejsan! Sitter just nu i min säng och ska ...

Hejsan! Sitter just nu i min säng och ska försöka plugga. Det är inte helt lätt när man inte fick nån sömn inatt. Ögonen vill bara falla ihop, men när jag väl får sova så går det inte, varför blir jag alltid såhär när jag mår hemskt? Jag kan inte sluta frysa, skaka, magen krampar hela tiden, jag får inte i mig nåt och jag vill bara gråta hela tiden. Det var inte meningen att jag skulle skriva nåt sånt här egentligen, men jag blir alltid mer deppig när jag är trött. Jag har ingen stor anledning till att starta datorn, så den får stå idag, det blir inget inlägg därifrån. Jag har sovmorgon imorgon så jag ska försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt så jag får sova ut lite, vi får se om det funkar inatt. Nej, nu känner jag hur engelskan bara skriker mitt namn. Så jag får väl ta och börja. Ha det bra, kram!