Jag tror jag söker efter mer än jag ser..Suttit jättelänge och nötat in allting till matteprovet imorgon och nu är jag så fruktansvärt trött. Men jag skulle behöva läsa lite mer i boken, så jag ska slänga mig ner i sängen och mysa lite. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva, mitt huvud är fullproppad med information som ingen annan behöver ta del av. Men vi hörs imorgon, sov så gott!

Varje bild har en historia att berätta


Boken på bilden här nedanför är min sysselsättning just nu. Vi har fått 2 veckor på oss att läsa klart den, så det är bäst att sätta igång! Efter middagen ska jag ta tag i matten, för nu har det gått så långt att det är matteprov imorgon. Helt galet vad fort tiden går.

Åh vilket strul det var imorse ändå, jag stod i Rönninge i kylan och väntade på tåg och fick sen stå hela vägen in till stan. Mina fötter var helt bortdomnade när jag till slut kom fram. Men trots en dålig start har dagen ändå varit bra. Jag har otroligt fina vänner! Glöm aldrig att ta hand om era vänner, jag är själv inte direkt den bästa på sånt. Men jag skulle aldrig klara mig utan dom!