That's why I know

 
Ja detta kom lite senare än planerat, jag hamnade vid flygeln och efter det framför Robin Hood.. Men här kommer lite bilder från dagen ändå, "divasamling" med transor och massa bra musik (dock inget videoklipp som planerat!?) Sen blev det lite pianospel med Bengan, jullåtar! ♥ Och självklart blev det även fredagsfika med mina underbara vänner Bengan och Matilda, 2 personer som verkligen kan förgylla ens dag på många olika sätt! Vi firar in vintern, december och julen med varm choklad och chokladboll i Gamla stan, mums. 
 
Imorgon ska jag, mamma och syster börja lyssna på dom gamla vanliga julskivorna och pynta i huset. Det ska bli så himla mysigt! Kan ni förstå att det är mindre än en månad kvar till lilla julafton? Själv har jag börjat inhandlingen av julklappar redan, man måste ju vara lite förberedd så inte allt kommer på en gång. Jag känner att jag inte kommer tillföra så mycket mer i detta inlägg, så jag säger godnatt nu och hoppas att ni allihopa kommer att sova så underbart. ♥
 

Fredag, trettionde november
Godmorgon alla fina! Idag fick jag lite sovmorgon, riktigt skönt eftersom jag aldrig kom i säng som jag tänkt igår. Kom överens med mig själv om att jag inte borde bo själv på grund av många olika saker. Känner mig otroligt artistisk och redigerar massa bilder på mobilen, istället för att vara otroligt engagerad i att bestämma provdatum på naturkunskapen.. Illa!

Det är återigen fredag, vart tog den här veckan vägen egentligen?? Jag tycker precis att jag va ute och träffade Alex... Det har varit en supermysig morgon med lite snö som flyger i luften och allt har bara känts riktigt skönt. December månad börjar imorgon och jag är verkligen redo nu, då blir det dags för glögg och allt sånt där. Jag är riktigt taggad på livet nu!