Melodifestivalen -13 - DEL 1

Den som väntar på något gott! Här kommer del 1 av alla bilder från våran magiska Melodifestival. Eftersom jag var med och fixade scenbilden med rymdtemawiho (alltså vi pyntade, målade, bestämde hur allting skulle se ut i princip), så blir det en del bilder från själva uppbyggandet av detta.
 
 
                   
                   
                    
                    
                   
                   
                   
 
 

It's what all the people do

 
Jag försöker vara duktig och prioritera olika saker, men hur jag än gör inser jag efter ett tag att jag återigen bara gjort ett försök. Bloggen blir tyvärr tyvärr lite lidande, trots att jag faktiskt har en stor lust till att både fota, skriva, göra kollage och hitta tips och inspiration. Men trots att jag mår lite halvsisådär och har en hel del skolgrejer att göra (+ att försöka ha ett litet liv också), gör jag mitt bästa för att hinna med allt. Och så tänker jag fortsätta tills jag återgår till normala rutiner igen! 
 
Bilden är från årets första grillning i helgen som precis varit, supergott vill jag lova! Och imorgon är det Valborg, och planerna ligger lite och flyter just nu. Jag vet inte vad jag vill göra. Och så har jag hört att det ska bli lite tråkigt väder också.. Sämst! Det här året har gått så himla fort inser jag nu, jag minns precis vad jag gjorde förra året, och det känns både nära men långt borta på samma gång. Något roligt ska jag väl ändå kunna hitta på! 
 
 
Jag säger godnatt och önskar er en riktigt bra dag imorgon, jag hoppas att jag har fel med vädret och att alla som vill vara ute kan få vara det utan att bli dyngsura! (Eller frysa ihjäl eller så) Nu ska jag (fortsätta) försöka pigga på mig lite, vi hörs darlings ♥
 

Love of my life

 
 
Sitter och har musikteori just nu, vi håller på med ett projekt nu där vi ska analysera en låt. Hur den är skriven, varför, vilka instrument som används, bakgrund och lite såna saker. Jag tycker det är jättekul, man får välja låt helt själv, och det kan vara roligt att se en låt på ett sätt man aldrig sett den förut. Jag har valt den här låten ovanför, Love of my life med Queen. Jag har hört den hundratals gånger förut, men aldrig tänkt på texten på det här sättet förut. Love it! Lyssna lyssna, den är underbar ♥