U.T.S.I.K.T.Halloj! Vi gjorde ett försök imorse igen och åkte tillbaka till mormors lantställe, det finns inget vatten ännu, men vi tog med oss massa vattenflaskor hemifrån haha. Har vi tur lyckas dom byta alla grejer som dog i branden så att vi får vatten ikväll i alla fall, men vi får se. Vi har haft det supermysigt idag också, vi har spelat dart, löst sudoku och jag har lyckats fixa ett nytt ID-kort äntligen! Der regnar här nu så vi sitter på altanen under tak och har det finfint, hoppas ni har det bra också!

Trist läge

 
Dagen började bra med att jag ganska direkt åkte till mormors lantställe. Det var ganska tråkigt väder, men jag och systern min ställde oss och spelade dart (alltså den sorts pilkastning man aldrig förstod sig på när man var liten). Vi hann äta middag och hela köret och hade det superbra i kvällssolen som ni ser på bilderna här nedanför. Men sen när vi skulle försöka få på vattnet fungerade inte det, och efter en stund fick vi reda på att det brunnit i områdets vattenbrunn för att det är så torrt ute nu och så. Det fanns ingen man kunde ringa om hjälp till eftersom det var så sent, och utan vatten klarar man sig inte långt. Borsta tänderna? 
 
Så det var bara att sätta sig i bilen och åka hem igen.. Så himla trist! Men vi hade det superbra medan vi var där i alla fall. Nu tänkte jag avsluta dagen med lite serier, godnatt ♥
 
 
Och grattis till Sarah Sjöström som tog VM-guld i simning idag + det svenska blåsorkesterlandslaget som även dom tagit VM-guld! 
 

Sweet nothing

 
 
Duschad och redo för en ny härlig och varm sommardag. Jag har haft korsdrag i mitt rum oavbrutet hela veckan, till och med på nätterna, men det är i alla fall alldeles för varmt. Det är så sommaren ska vara! Och bara för att jag verkligen tycker om allt det här med en varm sommar i Sverige bjussar jag på en härlig sommarbild också! 
 
Snart ska jag alltså ta mig iväg för att se min första EM-match live, inte helt fel en dag som den här heller. Tänk er ett fullsatt Friends i solnedgång, hur häftigt? Jag ska gå ut och låta håret torka i solen allra först, vi hörs!