Win-win


 
Slängde ihop det här lite snabbt i paint bara, innan jag måste springa in i duschen! Men jag tänkte bara tipsa om hemsidan nelly.com som dom flesta redan vet vad det är. Jag är medlem där och fick ett mejl idag där det stod precis som på bilden ovanför. Hur generöst är det inte av dom att ge mig 75 kr? Nu kommer jag ju automatiskt att handla där, och det kommer förmodligen kosta mer än 75 kr så dom tjänar på det. Och det gör jag också, win win! 
 
Så är ni inte medlemmar än tycker jag absolut att ni ska bli det! Det är alltid en positiv överraskning att få ett mejl på namnsdagen eller födelsedagen, plus att man får massa uppdateringar och förhandsturer till rea osv. Så gå in på www.nelly.com och bli medlem nu! 
 
 

18

                              Talk to me | via TumblrColorful Baloons | via Tumblrhttp://andlouwillbeloved.blogspot.com
                              (2) Tumblr:) | via Facebookyum!
                              Minnie Mouse party:(2) TumblrMinnie Mouse party
 
 
 
Åh jag har städat hela dagen, klippt gräset (världens träningspass, plus en fin solbränna!) åkt och handlat mat och bara varit allmänt överdrivet duktig. Och nu är dagen här. Idag är dagen då jag blir 18 himla sjuka år!! Jag fattar inte vart tiden har tagit vägen? Jag ska inte skriva så mycket mer, för jag måste verkligen sova nu. Men dom otroligt färgglada bilderna får stå för min glädje just nu. Godnatt på er allihopa!!
 
 

Underbara lördag

                 
                 
 
 
Hallooooj!! Åh vilken bra dag det är! Att äntligen få vakna upp och se solen lysa, och att det faktiskt är lite varmt.  Jag håller på att städa för fullt, slänga alla papper från skolåret, jag sätter in noter från året i en pärm, ut med gammalt och in med nytt typ. Det känns jättebra att jag har massa överskottsenergi och faktiskt inte tycker det är så jobbigt med städning idag, eftersom jag vill att det ska bli fint till min födelsedag. 
 
 
Och eftersom jag ännu inte hunnit ta tag i kameran och alla bilder, så får jag helt enkelt bjussa på några fula bilder från datorkameran! Jag hoppas ni har en toppendag och att ni har minst lika fint väder som jag, puss ♥