K.Ä.R.L.E.K.

 
Världens bästa överraskning kom häromdagen. Pappa kom in och sa att han hade hittat objektivet till mammas jättegamla (odigitala) systemkamera när han städade. Vi testade om det passade till min kamera, och det gjorde det. Och eftersom mamma köpte ett nytt objektiv till sin nya kamera så behövde hon inte det här. Vilket betyder att jag får använda det! Det är superbra verkligen, dock måste man göra exakt alla inställningar själv så det tar sin lilla tid. Men jag är överlycklig, ett litet extra plus är ju att den har en gammal söt liten väska haha. 
 

All these rules don't fit

Fick en fråga för flera veckor sedan och har helt glömt bort att svara. Förlåt. Men här kommer svaret iaf! 
 
 
Hej! hur många besökare har du per dag? vilka läser din blogg tror du? kram
Det skiftar väldigt mycket från dag till dag faktiskt, så det är väldigt svårt att säga en exakt siffra. Jag har egentligen ingen aning om vem som läser min blogg, jag har aldrig tänkt på det. Jag skulle tro att det mestadels är personer jag känner, vänner och så. Kramis
 

Påsktider

Svart - Valentina (Italien)/Baslack - Essence (Italien)/Mintgrönt - Isadora (spring -12)
 
Påsken till ära fixade jag till naglarna lite i veckan. Det var länge sen jag hade svarta naglar, så jag kände att det var dags. Men för att göra det hela lite roligare blandade jag in den mintgröna färgen också, mycket snyggare att blanda när man ska använda svart enligt mig! Det svarta får representera långfredagen, och det gröna kändes lite påskigt. 
 
 
Update; Dom italienska lacken köpte min syster i Italien när hon bodde där, och nu använder jag dom för att dom inte ska torka medan hon är borta. Så jag vet tyvärr inte vart man kan få tag på dom. Det mintgröna från Isadora är köpt på Åhléns och jag har faktiskt ingen koll på om det finns kvar i butik. Men om det finns skulle det kunna finnas på Åhléns, H&M, Kicks, Lindex etc. Eller googla! (Det är färgen 729 Marzipan)