Holding on

 
Jag och syster blev bjudna till ett evenemang imorse, men vi beslutade oss för att det var lite för tidigt, och körde istället en shoppingtur lite senare. Jag visar bilder på det jag fick med mig senare! Nu har jag precis blivit lämnad ensam här hemma ett tag, så jag tänkte krypa ner i soffan och kolla på någon film. Myskväll helt enkelt! ♥
 
 
Vi har köpt årets första glögg här hemma nu också. Apelsinglögg (den godaste alkoholfria glöggen jag någonsin druckit!) från Blossa, som kan både drickas varm och kall. Jag är egentligen lite emot att börja med sånt innan det ens är november, men nu var det ju bara någon dag.. Och OJ vad gott, det här var nog det bästa höstmyset i år!
 
 
 

WinterWinter - shoes/jackets
 
Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån
 
 
Jag tog en redig sovmorgon idag igen. Så skönt! Men jag har väl inte gjort så mycket värdefullt direkt.. Större delen av all tid har gått åt till att leta vinterjacka och skor. Nu när jag både fått stipendium (för Tysklandsresan) samt ett jobb har jag ju råd att unna mig något lite extra, och då känner jag att jag ska unna mig något jag ändå behöver, fast lite dyrare istället. 
 
Jag täntke slå på stort och sätta mig och spela the Sims innan middagen, det var såååå länge sen, men fortfarande sååå kul haha!
 

Hädanefter ska jag vara bra

 
Jag satte alarmet lite tidigare idag för att inte sova bort hela dagen och all energi som ändå finns lite tidigare på dagen. Jag åkte in till stan för att träffa Alex, något som verkligen behövdes! Vi lyckades dessutom faktiskt fixa lite roliga planer inför helgen också, men det tar vi mer om senare.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggios senaste album som jag verkligen fastnat för. Förstår inte hur hon lyckats få in så många bra låtar på samma skiva! Kärlek på det