Popsugar

 
 
Min sportlovsvecka har ju mestadels inneburit skidåkning, åker man på ett bra sätt tar det ju såklart på många olika muskler vilket har varit superhärligt. Mamma och jag åkte iväg på ett träningspass idag också för att inte tappa det här nu, och även om det var ganska lugnt var det så himla värt och imorgon kommer jag få det jobbigt att böja benen på jobbet haha. Här ovanför ser ni ett sätt att träna, som är bra för vissa. Det måste inte alltid ta lång tid om man inte har tid för det. Men att överhuvudtaget röra på sig gör att man inte har lika lätt att bli sjuk. Så det är ett hett tips!
 
 

Smycken

 
Klocka - Glitter // Armband - Primark Tyskland // Ringar - H&M
Armband - Snö of Sweden (Julklapp) // Halsband - Guldfynd (Konfapresent) // Klocka - Ur & Penn
 
Här är de smycken jag använder mest till vardags just nu. Det här med att ha klocka var något jag hatade hela tonåringstiden, sååå fult! Men jag har ändrat mig och känner precis tvärtom nuförtiden, jag går knappt ut utan klocka haha. Det mesta är saker jag köpt ganska billigt, men jag tycker inte det spelar någon roll, så länge man själv tycker det ser bra ut. Det håller ju inte lika länge som märkesgrejer ofta gör, men i övrigt kan jag tycka att det inte är så stor skillnad (så länge man tycker det ser fint ut alltså).
 
 

Gör mig levande igen

 
 
Jag har äntligen kommit hem nu efter några timmar i bilen. Idag skippade vi skidåkningen eftersom det var lite tråkigt väder. Istället handlade vi lite med farmor och farfar. Vi brukar alltid åka hem sent när vi åker långt, men bestämde oss för att åka lite tidigare idag, för att hinna till rean på 4Sound. Men en lastbil hade vält över vägen så vi fick ta en omväg och hann inte, trist men det är sånt som händer. 
 
Nu sitter vi och myser med lite te, försöker boka biljetter till en rolig konsert och bara tar det lugnt. Jag tänkte försöka sova strax (även om jag lyckades sova typ oavbrutet i bilen haha), men det senaste avsnittet av Grey's anatomy kom igår så det ska jag försöka hinna med först!
 

 
 
Trots att något av det tråkigaste som kan hända har hänt under det här lovet har jag kunnat somna nöjd flera nätter. Nöjd med livet. Det finns alltid lite små saker som gnager, men jag kan ändå känna att jag har så mycket i mitt liv. Det finns mer positivt än negativt i mitt liv och den här veckan har jag känt lite tacksamhet till allt jag har. Ibland kan det bara vara skönt att fundera över vad man faktiskt är glad över i sitt liv.