Lilac

 
Något av det mysigaste jag vet på sommaren är att ha små odlingar med grönsaker, jordgubbar, blommor och här hemma har vi också massa olika kryddor. Att bara kunna gå och plocka är så himla lyxigt! Vi hade mer utav allt sånt innan vi flyttade, men lyxen att bo så nära stan och ändå ha tillgång till sånt här är helt fantastiskt! (Man kan ju såklart ha på balkongen eller dylikt.)

 
Så roligt att jag inte tyckte jag var speciellt trött efter jobbet idag men somnade direkt på vägen hem och när jag kom hem lyckades jag lägga mig i sängen och inte orka upp. När jag gick imorse var det svinkallt, jag hade både kavaj och poncho och fröd ändå, men det har varit svalare på jobbet idag (!!).
 
Något jag aldrig berättade igår var att jag halkade i regnet och ramlade på gallret precis i entrén (typiskt mig). Jag blev så jäkla chockad och folk kom fram och frågade hur det gick men jag kunde inte annat än skratta. Det gjorde inte ondare än det brukar när man landar på rumpan, så mer var det inte med det. Idag däremot har jag såå ont i ena armen, jag måste sträckt den? Dessutom har jag blåmärken på både ben och armar hahaha! Hur klantig?! 
 

Förra året..

 
 
"Vad gjorde du förra året vid denna tidpunkt?" 
Ja i år är det ingen tvekan om att min sommar helt och fullt gått åt till att fylla bloggen med inlägg om hur mina jobbdagar ser ut. Eftersom jag numera i princip jobbar heltid där kretsar mitt liv kring det stället och jag har så mycket jag känner att jag vill dela med er, som förmodligen känns supertråkigt för er haha. Förra året kring slutet av juli skulle jag spendera en helg med familjen på mormors lantställe. Första dagen började dock vattenbrunnen att brinna på grund av värmeböljan vi hade då, så vi var utan vatten och bestämde oss för att åka hem igen. Jag var också och kollade på en fullsatt EM-final på Friends arena, superkul och rätt lag vann såklart! 
 
Minns ni vad ni gjorde förra året? Det är ganska kul att så lätt kunna gå tillbaka och kolla!
 

Bedtime

 
 
 
Det är så fuktigt i hela mitt liv just nu, det känns som att det inte finns en enda riktigt torr sak i min närhet. Nu är det liksom inte på grund av att jag själv är svettig eller så, utan det är på grund av vädret.. helt sjukt haha. Är det bara jag som känner såhär? Däremot är det ganska skönt på jobbet när det inte är så soligt, så jag är trots allt inte så negativ till att det regnat idag. Anyways har jag haft en toppendag. Ni vet när allting bara går som man vill att det ska gå? När allting går så himla bra och tajmat? En sån dag har jag haft! Istället för att vara trött och utmattad när åkte hem var jag pigg och gick mer än gärna i långa trappor istället för att ta rulltrappan. Jobb är mitt liv just nu, sorgligt nog haha. Jag ska försöka få till lite fler andra inlägg också, om inte annat så får jag ju snart semester! Dock ska jag gå upp tidigt imorgon bitti, så jag tänkte avsluta dagen här.