Birthday dinner

 
 
Här har ni kvällens förrätt och efterrätt! Förrätten fixade jag faktiskt ihop själv, surprise haha. Nej men det blev riktigt gott och med bra sällskap blir ju allting så himla mycket bättre! Mamma (och lite pappa) fixade efterrätten precis som hon gjort i hela mitt liv, samma jordgubbstårta varje år. Det bästa jag vet ♥ Med lite matkoma, fina presenter och mysig släkt kan jag helt klart säga att det har varit en bra dag. Nöjd med livet säger jag godnatt för kvällen.
 
 
Jag har precis tackat ja till att fortsätta jobba lite mer på jobbet än bara helger den här sommaren vilket passar mig ganska bra. Jag hoppas bara på att min uppdatering här inte blir lika trist som den skulle kunna bli. Jag ska såklart göra mitt bästa! Imorgon är det alltså dags för lite jobb igen.
 

I can hold the weight of worlds

 
Åh hej fina ni! Det är så otroligt svårt att fatta, men jag fyller faktiskt år idag. Det känns som att min födelsedag borde vara hästlängder bort och att jag dessutom fyller 19 år känns bara orimligt. Lilla jag! Jag kommer nog aldrig riktigt växa upp, men denna värdelösa ålder känns just idag riktigt spännande. Jag har inte riktigt gjort något speciellt än, det är tråkigt väder (första födelsedagen i mitt liv med dåligt väder) och jag tog en välbehövd sovmorgon. Det roliga kommer liksom senare, men jag är glad ändå! 
 
Det här kommer bli en bra dag ♥