I'm gonna try

 
 
Hej alla fina! Det har varit en lite småkämpig dag då jag inte alls kunde sova förra natten. Något jag inte skrev om igår är att jag nästan tappat rösten, det går i vågor, men mestadels av tiden har jag bara superljus röst och ingen kontroll haha. Jag hostade supermycket inatt och vaknade av detta alltså. Efter den viktiga lektionen idag åkte jag hem, köpte med mig lite tabletter och la mig och sov. Något som verkligen behövdes! 
 
 
Jag mår alltså inte alls speciellt dåligt, jag har bara ingen röst, en massa hosta och förra natten lite för få sömntimmar. Jag hoppas på en bättre natt nu, så jag faktiskt kan orka mig iväg till skolan. Lite småtrist att se ut och känna sig som en zombie.. Hur som helst ville jag bara kika in och berätta om läget och önska er en god natt.

American

 
Då min telefon har för lite batteri för att kunna föra över bilder från datorn får det bli en instagram-bild istället! 
 
 
Jag är hemma igen efter en otroligt rolig helg! I fredags blev det som sagt engelsk pub med ett gäng vänner + toppenbra musik. Igår blev det en härlig kväll med Alex, Fanny, rocklights-bowling, mysig middag, massa skratt och bara nödvändig vän-tid. När vi vaknade tog vi oss till Sirap och åt amerikanska pannkakor till brunch och satt i solen och hade det bra, innan det var dags för oss tre att splittras. Helger som dom här vill jag ha oftare, spendera pengar på mat och ha kul med några av dom närmsta vännerna!