eos

 
 
Jag sa ju att jag skulle berätta vad jag tyckte när jag använt detta ett tag. Jag känner att det gått tillräckligt lång tid nu för att jag ska kunna säga: herregud! Jag som kan ha problem med lypsyl med doft/smak har inte alls problem med det här. Det smakar absolut ingenting och doftar superfräscht. Det viktigaste är ju dock att det faktiskt fungerar riktigt bra och är lätt att ta på! Jag har inte hittat något negativt än, så jag rekommenderar detta. Finns på Åhléns bland annat. 
 
 

Prioriteringar

 
 
För de flesta är det långhelg de här dagarna. Jag själv tänkte jobba som omväxling! Jag är lyckligt lottad som för det första har ett jobb, för det andra har ett riktigt roligt och givande jobb och att jag har ett jobb jag tycker om att gå till. Jag jobbar stängning idag, så det blir en sen kväll för min del och jag missar tyvärr en födelsedagsfest. Men ibland blir man tvungen att prioritera, rätt eller fel val får bli morgondagens tanke. 
 
 

We need no history

 
Glad tjej med ny hårfärg
 
 
Åh vilken slöardag jag har haft! Jag har legat i sängen och fixat massor med allt och inget. Det tog en extra evighet att komma hem igår då alla tåg är inställda mellan centralen och årstaberg, jippi! Men kvällen var trots allt värd det. Efter att jag klippt mig var jag superhungrig och sprang iväg till Gallerian där resten av familjen satt på en mysig restaurang. Sen blev det som sagt bio med Alex och hennes vänner. Jag inte är helnöjd med slutet på filmen och lite sånt där smått  men overall var det en film man borde se, den var verkligen inte dålig! 
 
 
Nu är jag återigen hungrig då lunchen uteblev idag, så jag ska springa ner och göra lite mellis!