Dåligt blir bra

 
Jag, mamma och syster åkte in till stan i regnvädret. Vi hittade väl inte direkt det vi ville, så istället köpte vi med oss några wienerbröd från bageriet. Mums! Halsen är inte så mycket bättre så jag sitter fortfarande och hinkar i mig te, vilket i och för sig är hur mysigt som helst nu när det börjar bli lite höstigt ute. Ni som följer mig på instagram (karolinaaborg) har sett att jag byter tekopp varje dag för att det inte ska bli uttjatat haha, men nu har mamma även hittat ett nytt te i skåpet. Ekologiskt och allt möjligt bra som är jättegott, jag kan visa en annan dag! 
 
 

Kräftis

 
 
Det var ett antal timmar sedan jag skrev sist, men så blir det ibland. Hur som helst kom jag hem igår, helt slut efter en lååång skoldag som slutade med att sjuklingen fick ställa fram stolar och notställ till ca 20 personer, där det sen kom några kommentarer om att jag gjort fel.. Efter middagen satte jag mig i systers säng med en kopp te och såg på när hon och mamma möblerade om. Klockan blev lite för mycket och hoppade snabbt som ögat ner i sängen för att tackla veckans sista skoldag. 
 
Och idag har det verkligen inte hänt mycket alls. Vi hade en liten mysig kräftskiva här hemma (med systers äppelpaj till efterrätt!) och jag som inte ätit kräftor sen vi flyttade (snart 2 år sedan) var överlycklig! Det är en solklar favorit hos mig. Och fingrarna slutar inte lukta.. Resten av kvällen har jag bara legat i soffan och umgåtts med familjen. Fredagsmys i all sin enkelhet ♥
 
 


 
 

Spending my time

 
Glömde lägga upp bilderna på gårdagens mysoutfit. Att vara sjuk när det är varmt ute är det oskönaste jag vet, för när jag är sjuk vill jag bara gosa in mig i tjocka, mysiga tröjor och ligga under täcket och ha det bra. Men i denna värme är det stört omöjligt! Jag springer runt med sjal hela dagarna nu för halsens skull, men det blir ohyggligt varmt där under haha.