A kiss before lying

 
 
 
 
Oboy + Keso,tomat,gurka,nötter
 
Nu är jag hemma efter en jättemysig eftermiddag med mina fina. Vi satt på Waynes hela tiden som vanligt och bara pratade, timmarna går bara på. Det här får bli kvällens middag, då jag inte va speciellt hungrig efter de gigantiska wrapsen på W. Det får bli en lugn kväll ikväll, kanske ska kolla igenom läxan iaf, men jag är bara så otroligt trött! Jag hoppas att ni har haft en bra torsdag ♥
 
 
Tror att mat är min stora passion här i livet just nu, haha. Äter jag verkligen hela tiden?
 

It happens to everyone

Min räddare i nöden! ♥
 

Efter ett skönt träningspass drar jag mig iväg in mot stan för att träffa min fina Alex, det var alldeles för länge sen vi sågs nu! Tittade ut genom fönstret för att se vad det är för väder och vill bara dö, det regnar idag igen. Hur mycket jag än längtar till våren, så är det ändå bättre med kallt väder än regn och snöblask.
 
Mamma har lovat mig att vi ska åka och försöka hitta ett par stövlar till mig i helgen, känns ganska nödvändigt att ha ett par om det ska fortsätta såhär. Dom jag har är knallrosa och jag har haft dom sedan jag gick i 4an, jag tror att det är okej att få införskaffa sig ett nytt par nu haha.
 
 
Utan min lilla rosa bok skulle mitt liv vara kaos nu. Jag skulle låta allt plugg vara "till senare" och min lata sida skulle ta över mitt liv igen. Som jag sagt förut försöker jag få upp betygen det där lilla extra nu och det är någonting jag vill tipsa er om, man känner sig lite som en pluggis, men det är det värt i slutet! ♥
 

They're playing my song

 
 
Somnade med huvudvärk igår och vaknade med den nyss också, yes vad skönt! Jag tror att jag har glömt bort att berätta det, men jag har friluftsdag i skolan idag, och antingen åker man till Romme och skidar på lite, eller så gör man någonting valfritt här hemma. Jag valde bort Romme för att jag skulle få sova ut (man åker klockan 6 från stan...), det har varit så mycket kaos nu att jag prioriterar bort min hälsa, vilket bara är helt sjukt. Så istället för Romme ska jag strax åka och träna lite, första gången på alldeles för länge, jag som verkligen hade någonting igång!
 
Det blev hur som helst en liten gourmet-frukost nyss för att kickstarta dagen på bästa sätt. (Jag borde seriöst skaffa en kategori som heter mat haha.) Och alldeles strax rör jag mig mot gymmet. Jag hör av mig lite senare med resten av dagens planer!